Vårt tilbud og priser

Vårt tilbud

Tønsberglogopedene tilbyr logopediske tjenester innenfor områdene afasi, kognitive kommunikasjonsvansker, dysartri, taleapraksi, språk- og talevansker, dysfagi, stemmevansker, lese- og skrivevansker, og stamming/løpsk tale. Vi tar imot klienter på vårt kontor i Tønsberg, men vi reiser også ut til barnehager, skoler og hjem.

Vi tilbyr også kurs, veiledning og foredrag for blant annet barnehage- og skolepersonell. Ta gjerne kontakt med oss for å få et kurstilbud som passer deres behov.

Vi tilbyr videokonsultasjon/behandling på video

Vi får stadig nye henvendelser fra klienter som bor i andre byer, og det setter vi stor pris på.  Dessverre har vi ikke alltid mulighet til å reise til våre klienter, særlig ikke ved lengre avstander. Heller ei er det mulig for alle våre klienter å reise til oss. Heldigvis har vi nå muligheten til å kunne tilby våre klienter videokonsultasjon, hvilket åpner muligheter for behandling selv med distanse. Selvfølgelig vil det likevel kanskje innebære noen fysiske konsultasjoner, avhengig av ønsker, utfordringer og behov, men det muliggjør i større grad distansebehandling. 

Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon om videokonsultasjon!

Vi har mønsteravtale og følger Helfo`s takster.

Takst 1: undersøkelse: kr 1650,-

Takst 2: behandling 45 minutter: kr 825,-

Takst 3: behandling 60 minutter: kr 1092,-

Takst 4: gruppebehandling på inntil 5 personer, 90 minutter: kr 1590,-
Det tilkommer 24,- per person i gruppen.

Takst 5: Møtegodtgjørelse med reisetid ved samarbeidsmøter, 30 minutter: kr 390,- tillegg for tidsbruk utover 30 minutter 390,-

Vi gjør oppmerksom på at avlysning av avtalt time må skje senest 24 timer før logopedtimen. En avbestilling på mindre enn 24 timer utløser et gebyr på 50 % av Helfo`s timestakst. Manglende oppmøte utløser et gebyr på 100 % av Helfo`s timestakst. Gebyret faktureres oppdragsgiver/klient.

Våre priser