Våre tilbud og priser

Logopedtjeneste

Tønsberglogopedene tilbyr logopediske tjenester innenfor områdene afasi, kognitive kommunikasjonsvansker, dysartri, taleapraksi, språk- og talevansker, dysfagi, stemmevansker, lese- og skrivevansker, og stamming/løpsk tale. Vi tar imot klienter på vårt kontor i Tønsberg, men vi reiser også ut til barnehager, skoler og hjem.

Vi tilbyr også kurs, veiledning og foredrag for blant annet barnehage- og skolepersonell. Ta gjerne kontakt med oss for å få et kurstilbud som passer deres behov.

Vi tilbyr videokonsultasjon/behandling på video

Vi får stadig nye henvendelser fra klienter som bor i andre byer, og det setter vi stor pris på.  Dessverre har vi ikke alltid mulighet til å reise til våre klienter, særlig ikke ved lengre avstander. Heller ei er det mulig for alle våre klienter å reise til oss. Heldigvis har vi nå muligheten til å kunne tilby våre klienter videokonsultasjon, hvilket åpner muligheter for behandling selv med distanse. Selvfølgelig vil det likevel kanskje innebære noen fysiske konsultasjoner, avhengig av ønsker, utfordringer og behov, men det muliggjør i større grad distansebehandling. 

Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon om videokonsultasjon!

Vi har mønsteravtale og følger Helfo`s takster:

A1: undersøkelse: kr 1907,-
Første konsultasjon gjelder alltid som undersøkelse.


A2: behandling 45 minutter: kr 913,-


A3: behandling 60 minutter: kr 1218,-


A4: gruppebehandling på inntil 8 personer, 90 minutter: kr 1775,-
Det tilkommer 27,- per person i gruppen.


A5: Møtegodtgjørelse med reisetid ved samarbeidsmøter, 30 minutter: kr 468,-
Tilegg for tidsbruk utover 30 minutter: kr 468,-


A7a: Video-/ telefonkonsultasjon 45 minutter: kr 913.-


A7b: Video-/ telefonkonsultasjon 60 minutter: kr 1218.-


A7c: Veiledning via video/ telefon av pårørende eller personell som følger opp pasient 15 minutter: kr 306.-


Vi gjør oppmerksom på at avlysning av avtalt time må skje senest 24 timer før logopedtimen. En avbestilling på mindre enn 24 timer utløser et gebyr på 50 % av Helfo`s timestakst. Manglende oppmøte utløser et gebyr på 100 % av Helfo`s timestakst. Gebyret faktureres oppdragsgiver/klient.

Logopedtakster

Ny tjeneste

I coaching fokuserer vi på det du vil ha i fremtiden og hvordan du skal komme deg dit. Vi rydder opp i begrensende overbevisninger, følelser og perspektiver. Du lærer deg hvordan du kan bruke tankene og ressursene dine mer effektivt og utvikle nye vaner og tenkemåter. Menyen under er temaer som ofte dukker opp i coaching, og som jeg kan hjelpe deg med å løse.

Ta en prat med meg, om noen av følgende punkter stemmer for deg:

 • Trenger du hjelp til å få klarhet og foreta vanskelige valg? Strever du med dilemmaer? Hodet sier én ting, og hjerte/magen sier noe annet?
 • Har du lyst til å realisere drømmen, men aner ikke hvor du skal begynne, og kanskje er litt nervøs?
 • Vil du ha mer selvtillit og eller bedre selvfølelse i enkelte situasjoner, eller sammen med bestemte mennesker?
 • Hva med mer motivasjon, guts og handlekraft til å få fram mer av deg, og gjøre de tingene du vil?
 • Eller bare generelt mer indre ro, glede og tilfredshet i hverdagen? Finne ut hva det gode liv er for deg?
 • Ønsker du å bli tydeligere på egne verdier, slik at du kan gjøre støttende og verdibaserte valg? Være tro mot deg selv?
 • Sier munnen din ja, før du har fått tenkt deg om? Trenger du å bli flinkere til å si nei, sette grenser og prioritere annerledes?
 • Vil du gjerne bli tydeligere i rollen som leder, og bli bedre i kommunikasjon og samspill med andre?
 • Vil du ha hjelp til å prioritere, kommer fra tanke til handling, og gjøre de tingene du egentlig har bestemt deg for, men som ofte sklir ut?

Coachingsamtalene med meg handler i stor grad om at du finner fram dine indre ressurser, talenter og skatter, og bruker dem aktivt i hverdagen.

Det er egne priser for coaching:

 • gratis forsamtale (20-30 minutter)
 • Prosess 6 møter til 5500 kroner

Coaching kan foregå enten fysisk, på vårt kontor i Tønsberg, eller digitalt.

Ta kontakt med meg på telefon 97617289 og/eller borghild@tonsberglogopedene.no, og la oss ta en uforpliktende prat om hvordan jeg kan bistå deg i å nå dine mål.